استانبول براي قرنها شاهراهي براي تمدنها و برگزاري رويدادهاي تاريخي مهم بوده است. هر قومي كه از اين شهر عبور كرده، چيزي از فرهنگ خود را در آن به يادگار گذاشته است. در اين ميان تاثير كشورهاي منطقه خاورميانه در استانبول بهوفور به چشم ميخورد. فلايتيو به همين بهانه به سراغ برخي از بهترين رستورانهاي خاورميانهاي در استانبول براي امتحان طعم لذيذ غذاهاي اين منطقه رفته است.
كبابي سلطان احمد
وقتيكه به غذاي تركي و خاورميانهاي فكر ميكنيم، همه ما به ياد كباب ميافتيم. كبابي سلطان احمد بهترين كبابها را به مشتريان خود ارائه ميدهد. كباب علي نازيك و جوجهكبابهاي اين رستوران فوقالعاده هستند. صاحب كبابي سلطان احمد علاوه بر سرو غذاهاي سنتي و دوستداشتني خاورميانه، به همراه كاركنان خود از شما به گرمي و با تشريفات منطقه خاورميانه پذيرايي ميكند.
رستوران باغ بابِلي
رستوران باغ بابلي از سال ۲۰۰۳ تاكنون مشغول ارائه خدمات به مردم محلي و گردشگران است. اين رستوران در محله مشهور سلطان احمد واقع شده و خانوادهاي آن را اداره ميكنند كه براي بيش از ۲۰ سال در صنعتي گردشگري فعال بودهاند. علاوه بر غذاهاي دريايي لذيذ اين رستوران، نبايد از خوراكيهاي سنتي دوران عثماني آن غافل شد. تمامي اين موارد در فضايي با حال و هواي خاورميانهاي دورهم جمع شدهاند.
رستوران Varka Antakya Lezzetleri
اين رستوران يكي ديگر از رستورانهاي خاورميانهاي در استانبول است. ميتوان در اينجا انواع كبابهاي سنتي با سسهاي فلفل قرمز را يافت كه در هيچ كجاي ديگر دنيا پيدا نميشوند. صاحب رستوران تخصص بالايي در تهيه غذاهاي منطقه انطاكيه دارد. غذاهايي كه تهيه آنها بسيار سخت و زمانبر هستند. اين رستوران در نزديكي خيابان استقلال واقع شده است.
رستوران Sirvan Sofrasi
اين رستوران كه در قلب استانبول و نزديكي مسجد آبي در ميدان سلطان احمد و مجاورت مسجد اياصوفيه واقع شده است، بسيار مشهور بوده و بهسختي از ديد شما پنهان ميماند. رستوران يك كسبوكار خانوادگي بوده و براي دههها در صنعت رستورانداري فعال است. در اينجا انواع غذاهاي تركي، عثماني و خوراكيهاي منطقه آناتولي سرو ميشوند. به هنگام حضور حتما كباب اسكندر و كباب همراه با گوجه را امتحان كنيد.
رستوران Nar Grill House
اين رستوران را ميتوان مايه غرور عرصه خوراكي تركي در شهر ناميد. Nar Grill يكي از رستورانهاي خاورميانهاي در استانبول است كه كبابهاي فوقالعادهاي تهيه كرده و نظير آن در محله شهر قديمي يافت نميشود. گوشت مصرفي رستوران از گوسفند و بره بوده و از مزرعهاي كوچك در شهر تريس تهيه ميشود. غذاهاي سنتي و ديرپز منطقه آناتولي يكي ديگر از گزينههاي اين رستوران بوده و ارزش صبر كردن را دارند.